Afspraken – Huisartsenpraktijk Oteman – Schoonhoven
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oteman
Oranjeplaats 21-E 2871 TL
Schoonhoven

Afspraken

Spreekuur

De spreekuren verlopen volgens afspraak. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen, bij voorkeur voor 11 uur in de ochtend. In verband met dagelijks overleg tussen de assistente en de huisarts is de praktijk tussen 13-14 uur alleen voor spoedgevallen bereikbaar. De assistente is bereikbaar op 0182-325666, keuze 3.

Er wordt 10 minuten per patiënt gepland. Indien u denkt langer de tijd nodig te hebben, kunt u dit melden bij de doktersassistente zodat zij daar met de planning rekening mee kan houden. Bij het maken van een afspraak met de huisarts zal de assistente u vragen naar de reden van het contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedere patiënt op tijd de zorg krijgt die nodig is.

We verzoeken u vriendelijk om bij verhindering de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen.

Telefonisch terugbelspreekuur

Het telefonisch terugbelspreekuur is bedoeld voor het geven van uitslagen en korte adviezen. U kunt de assistente bellen om een afspraak hiervoor te maken, de huisarts zal u dan bellen.

Huisbezoek

Indien u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen, bezoeken wij u thuis. U kunt de assistente voor 10.00 uur bellen voor een afspraak. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.